#metstaartmeerpaard

#hiermetdatlint

Dit ben ik dan!


Marijke Wolting, bouwjaar 1982 en sinds klein meisje ben ik actief in de paarden. Veel gereden, lesgegeven en gewerkt op verschillende stallen in zowel binnen- als buitenland. Van Drenthe, naar Amerika, Australië en Canada om uiteindelijk te belanden op de Veluwe. Hier jarenlang gewerkt als stalmeester voor het KWPN. Door de tijd heen, in aanraking gekomen met paarden voorzien van extensions. Wat vond ik dat een mooie manier van het verfraaien van je paard!

Ondernemend als ik ben, heb ik mezelf de techniek eigen gemaakt en zo is Horsetail extensions voor paarden ontstaan. Inmiddels bekend bij vele stallen en particuliere paarden eigenaren.

Het blijft elke keer weer geweldig om een paard te zien voor en na de plaatsing van extensions. Ik volg dan ook graag het (keuring) traject van het paard om te zien hoever het komt. Toch gaaf als 'mijn' paarden ergens een grote prijs, Grand Prix lopen of goedgekeurd worden als dekhengst :)

Je merkt het, ik ben enthousiast paardenliefhebber en sta volledig achter mijn product!


Sportieve groet,

Marijke.