#metstaartmeerpaard

#hiermetdatlint


Extensions

Extensions geven je paard/pony een vollere staart of zorgen voor meer lengte wanneer de staart bijvoorbeeld is afgebeten door een weiland maatje of als je paard gewoonweg een dunne staart van zichzelf heeft.

De extensions worden streng voor streng ingevlochten in het eigen haar van je paard, zo dicht mogelijk tegen de staartwortel aan. Wanneer het haar groeit, zullen de extensions uiteraard mee groeien naar beneden en zullen t.z.t. zichtbaar worden. Dit is het moment om ze te vervangen. Mits het haar van je paard nog niet de gewenste lengte heeft bereikt. De extensions van Horsetail zijn niet schadelijk voor het eigen haar.

Het haar wat wordt gebruikt, is 100% natuurlijk paardenhaar. Dit wordt verkregen van paarden die niet meer leven. Een mooie manier van hergebruik van het haar om een volgend paard te voorzien van de perfecte uitstraling.
Het haar wordt meerdere malen gewassen en gedroogd voor het gebruikt wordt. Daarnaast wordt het haar ontsmet zodat het helemaal schoon is wanneer het bij jouw paard ingezet wordt.

Een staart volledig verlengen/opvullen duurt 1,5 tot 2 uur. Een hele klus! Je mag hier als eigenaar natuurlijk bij blijven staan maar dit is niet persé nodig.


Zoals je hier kunt zien, een duidelijk verschil voor en na het zetten van de extensions.

  • voor1
    voor1
  • na 1
    na 1