Horsetail

Extensions voor paarden

Nieuws, acties, weetjes, vind je hier!


2018 is begonnen!

Tjonge wat een succesvol jaar was 2017! Zo veel staarten mogen opvullen en verlengen, het ging haast op werk lijken ;)
Wat geweldig om te zien dat steeds meer stallen Horsetail weten te vinden. Trots op wat er bereikt is sinds de start van mijn bedrijf.
Op naar een mooi jaar! #hiermetdatlint #metstaartmeerpaard


12-11-2017

De dagen worden korter en de herfst heeft zijn intrede gemaakt. Hier zitten we niet stil want het is lekker druk met alle staarten die we mogen opvullen en verlengen. Mooi om te zien hoe de jonge hengsten in training staan en zo langzamerhand klaar zijn voor de eerste bezichtigingen van het KWPN.

Het is geweldig om het hele land door te mogen reizen om paarden mooier en completer te maken! Nog een drukke week hier en dan is er weer meer ruimte in de agenda.19-10-2017

Heerlijke dagen tussen de paarden! De groene hengsten worden handzamer, braver en leren elke dag een beetje meer. Ze hebben nog enkele weken voordat ze de ring ingaan, dus nu is het juiste moment voor het zetten van extensions. Ze kunnen dan nog even wennen aan de extra lengte van hun staart.

Naast opvullen, doen we veel verleng werk bij jonge paarden. Zoals je hiernaast ziet, een duidelijk verschil voor en na het plaatsen van extensions.

Het finessewerk zit 'em in de overgangslijn van het eigen haar naar het ingezette haar. Een lastige klus bij sommige staarten maar het is vandaag weer gelukt :)

Goed weekend alvast!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

05-10-2017
Het is druk, de opdrachten voor de eerste bezichtigingen van het KWPN komen vlot binnen. Wil je er zeker van zijn dat jouw paard op tijd een nieuwe staart heeft? Maak dan snel een afspraak via het contactformulier.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


03-10-2017
Een verjaardagscadeautje voor mezelf; een totaal nieuwe website in de lucht!
Ja je leest het goed, vandaag is het mijn verjaardag en ik ben er trots op dat de site de lucht in is. Naast het feit dat ik nog trotser ben op hoe ver Horsetail zich heeft ontwikkeld in de afgelopen jaren.
Trainers, eigenaren bedankt voor het vertrouwen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Like Horsetail op Facebook en win een taart en korting!

Bij 300 pagina likes gaat er een heerlijke taart uit en bij 500 likes op de pagina wordt er een korting verloot van 50 euro op een staart of win je een item naar keuze!